ONDERHOUD & SERVICE

Onderhoud

Onbezorgd van uw installatie genieten? Dan is een periodiek onderhoud noodzakelijk. Onderhoud bevordert de levensduur van uw installatie en zorgt voor optimale prestaties. Wij adviseren u dan ook om de levensduur van uw installatie te waarborgen doormiddel van het afsluiten van een onderhoudscontract. Middels onderstaande link kunt u het onderhoudscontract online invullen.

Service

Een goede installatie is een goed werkende, veilige installatie. Hapert uw installatie of daalt het rendement? Neem dan contact op met ons op.

Onze storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar.

Belt u in geval van een storing met (0487) 59 44 89.

Heeft u een gebouwenbeheersysteem ? Dan heeft u de mogelijkheid om de installatie op afstand door ons te laten monitoren. Storingen worden dan automatisch gemeld, via de computer gelokaliseerd en indien mogelijk verholpen. Lukt dit niet, ontvangt u een bezoek van onze monteur.

Naast service en onderhoud voeren wij ook diverse inspecties uit.  Wij verzorgen legionella-inspecties, risicoanalyses en beheersplannen, veiligheidsinspecties en PI- of PO-inspecties van grote cv-installaties. De inspectie wordt door onze partners uitgevoerd, en gerapporteerd.

DOWNLOAD HIER DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INSTALLATIEWERK VOOR CONSUMENTEN