Opdrachtgever aan het woord

logo_portaal
 Patrick Kouws

 Projectleider planmatig onderhoud
 Portaal Nijmegen


“Ik werk al acht jaar met De Leeuw, maar de relatie Portaal – De Leeuw is veel ouder. Zij doen voor ons installatie-, reparatie- en onderhoudsklussen. De samenwerking is perfect. De Leeuw verstaat het vak, maar wat evenzo belangrijk is: zij begrijpen dat het draait om de tevredenheid van de huurders. Een storing of reparatie verhelpen ze snel en goed zonder dat de huurder daar veel overlast van heeft. Dat is niet alleen mijn ervaring maar de ervaring van onze afdeling, zo niet het hele regiobedrijf. Al een aantal jaren is De Leeuw uitgeroepen tot onze beste aannemer. Wij monitoren onze aannemers jaarlijks en beoordelen hen op uitvoering, klachtenafhandeling en natuurlijk kwaliteit. De Leeuw scoort daar al jaren als beste installatiebedrijf! Ze zijn dus echt goed in hun werk en bovendien zijn het vriendelijke mensen om mee te werken.”


 

Standvast Wonen


Frank Tas werkt als projectleider bij Standvast Wonen.  Frank Tas is erg tevreden over de samenwerking met Installatiebedrijf De Leeuw.Sinds 3 jaar werk ik intensief samen met De Leeuw. Zij zijn  één van onze partners  op het gebied van het aanleggen van cv-installaties en loodgieterswerk , daarnaast verzorgen zij ook de woningkeuring bij een mutatie. De Leeuw verzorgt het complete traject: van aanleg tot onderhoud en het verhelpen van storingen. Dat bevalt meer dan uitstekend. Het is een prettig  bedrijf om mee te werken. Ze leveren snel en goed werk, ze denken met ons mee adviseren over nieuwe technieken en  leveren  kwaliteit. Ik weet dat wanneer ik een opdracht geef aan De Leeuw, dat het goed komt. Het bedrijf werkt  netjes en handelen de zaken correct af. Een klacht van een huurder over de verrichte werkzaamheden is echt een zeldzaamheid en is die er wel dan lost De Leeuw het snel en goed op. Kwaliteit is een constante factor bij De Leeuw. Ondanks dat de druk vanuit ons steeds hoger ligt en  de klanten verwachten dat een probleem binnen drie dagen is verholpen, presteren ze constant op een hoog niveau. Dat is een mooie prestatie. Daarom zeg ik: De Leeuw ontzorgt ons écht!”.

logo_kernen
Dennis van der Loo

De Kernen


“De Leeuw? Dat zijn Frans en Michel. En vroeger Leo en Frans. Vooral Frans is een graag geziene gast bij ons en bij de huurders. Hij is het gezicht van De Leeuw voor ons. Volgens mij werken wij al ruim dertig jaar samen met De Leeuw naar ieders tevredenheid. Als er al een keer een opmerking komt dan is het weer zo opgelost. Die jongens snappen het. Ze werken netjes, goed en snel. Ik zeg wel eens: De Leeuw is goud waard! Dat is niet overdreven. De huurders, onze klanten dus, worden meer dan uitstekend geserviced door De Leeuw. Of het nu reparatie, onderhoud of aanleg betreft, De Leeuw klaart de klus snel en goed.”

Woonstichting De Kernen is actief in de landelijke omgeving tussen de rivieren Lek, Maas, Waal en Rijn. De Kernen heeft circa 4.500 woningen in 35 kernen in beheer.

logo_talis
Rene Arnts

Talis


“De Leeuw is een vaste partner voor Talis op het gebied van aanleg verwarminginstallaties en ketelvervanging, met name  planmatig onderhoud. In de praktijk betekent dit veelvuldig en intensief samenwerken. Het is dan ook prettig dat de Leeuw in een vroeg stadium aanschuift. Een correct bedrijf, die de zaken snel en correct afhandelt. Wat mij bovendien erg aanspreekt is het feit dat ze met ons meedenken over oplossingen. Zij dragen waar mogelijk verbeteringen aan en denken altijd mee om overlast bij onze huurders te beperken. Dat is een prettige gedachte hierdoor horen we weinig negatieve geluiden  van onze huurders. Ook collega’s zijn  te spreken over De Leeuw. Een telefoontje is voldoende, dan wordt het geregeld, snel en correct. Dat is De Leeuw voor Talis!"

In Nijmegen en Wijchen beheert Talis 14.000 woningen.