Nieuws

Hier vindt u onze recente nieuwsberichten.

Raamovereenkomst Standvast

Op 11 december is de raamovereenkomst ondertekend voor het onderhoud en vervangen van alle zonneboilers voor Standvast Wonen.

Optimalisatie, reparatie en onderhoud SCW Tiel

Binnen SCW zijn we hard bezig om het proces van het reparatie onderhoud te verbeteren. Het verleanen van de reparatieverzoeken overlapt andere projecten die lopen: het digitaal factureren en het huurdersportaal. Door deze verschillende projecten samen te laten lopen, denken we voor alle partijen winst te behalen!

De firma De Leeuw heeft dit goed opgepakt. Lees meer..

Woningcorporatie Portaal experimenteert, monitort en is selectief

Bij het kantoor van Portaal Nijmegen zijn de twee ketels vervangen door drie Nefit TopLine Hr-ketels in cascade en er is een Buderus  GWPL35 gasabsorptiewarmtepomp geplaatst. Deze wint warmte terug uit de buitenlucht.

De terugverdientijd van de investering in dat extra stukje duurzaamheid is met zeven tot tien jaar te overzien.

In het Waterkwartier  worden de VR-ketels vervangen door Nefit Proline HR-ketel. Hiermee wordt ook energiebespaard. De bewoners genieten van meer confort en een lagere energierekening.

In dezelfde wijk wordt voor 29 woningen gekeken naar andere energiebesparende maatregelen.

Lees meer..

Portaal gaat voor de lange termijn

 Portaal wil zuinig omgaan met de middelen en kijken naar duurzaamheid.

 Recentelijk is er groot onderhoud aan de flat Vijverhorst uitgevoerd. Er wordt regelmatig overlegd met de bewoners om te weten wat de wensen zijn om hier aan tegemoet te komen. Hieruit is naar voren gekomen dat de bewoners graag beter verlichting in de trappenhuizen en galerijen wensen.

 Dit is in kaart gebracht en tenslotte is er gekozen voor PVX-armaturen met LED. Door de toepassing van  LED kunnen de energiekosten voor de bewoners teruggedrongen worden.

Lees meer..

 

Groen dak

Verduurzamen en verfraaien van het dak binnen handbereik 

 Lees meer..