Missie en visie

Installatiebedrijf De Leeuw ontzorgt opdrachtgevers op het gebied van installatietechniek in de breedste zin van het woord. Wij bieden oplossingen met oog voor de gebruiker, de beslisser en de omgeving. Het doel is altijd en overal een verantwoord topproduct aan te bieden tegen de scherpste prijs.

Installatiebedrijf De Leeuw kan excelleren dankzij het team. Een team van betrokken medewerkers met een klantgerichte instelling. Bovendien staan onze mensen open voor nieuwe ontwikkelingen. Willen leren en jezelf blijven ontwikkelen is essentieel voor wie wil participeren in ons team. Werken bij De Leeuw betekent ook dat je betrouwbaar bent, afspraken nakomt en je flexibel opstelt.

Dat geldt ook voor onze partners. Ook zij combineren vakmanschap met klantvriendelijkheid en een duidelijke toekomstvisie.

Samen met de medewerkers en partners realiseert De Leeuw een constant hoog kwaliteits- en serviceniveau. Dat vertaalt zich in een groeiend aantal tevreden klanten, jonge mensen die graag bij ons willen werken en respect van de omgeving. Concreet is onze kwaliteit vastgelegd in diverse certificaten zoals VCA*, STEK, SCIOS [in samenwerking met collega’s], waardoor wij altijd volgens de laatste kwaliteits-, veiligheids- en milieu-eisen werken. Daarnaast zijn wij lid van de brancheverenigingen Uneto-Vni, SEI en zijn wij een erkend leerbedrijf.